Naše namirnice!

Najukusniji zalogaji, puni okusa i kvalitete, uz poseban ugođaj u našem objektu, dio su svakodnevnog doživljaja čak stotine ljudi koji nas dnevno posjete. Vrhunska kvaliteta, standardi i usluga koju pružamo čine nas drugačijima.

Surađujemo isključivo s dobavljačima koji jamče kvalitetu namirnica, pomno biramo svakodnevno svježe povrće uzgojeno na Hrvatskim poljima. Meso i mesne prerađevine dobavljamo od lokale mesnice gdje točno znamo kakvo nam meso dolazi i s koje Hrvatske farme. 

Naša su peciva svakodnevno svježa i topla, a ostaju takva i kad dođu u naš objekt jer ih proizvodi obiteljska pekara iz Strizivojne.

Hrskavi krumpirići 

Od cijeđenja krumpirića do posluživanja prođe najviše 5 minuta. 

 Krumpiriće pržimo u palminom ulju, ne dolaze u doticaj s mašću ili drugom tvari životinjskog podrijetla kako bi i naši gosti vegetarijanci mogli bezbrižno u njima uživati.

Nakon prženja, krumpirići se ocijede od ulja i začine solju i mješavinom začina, ali isto tako možete ih zatražiti i bez soli i začina.

Zajedno s prirodom 

Među ostalim velikim restoranima  u Hrvatskoj, podržali smo projekt prerade iskorištenog ulja u biodizel.

Sve iskorišteno biljno ulje od 100% uljane repice, palme i suncokreta prikupljamo i predajemo na preradu u biodizel gorivo. Razvijamo i projekte koji će smanjiti uporabu jednokratne plastične ambalaže.

Predmete za jednokratnu upotrebu kao što su slamke, pribor za jelo, plastični tanjuri, pjenaste posude za hranu  i vrećice u narednim ćemo godinama zamijeniti novima, izrađenima od drugačijih materijala, a sve u skladu sa zakonskim odredbama.

Recikliramo 80% otpada 

Sav otpad u Kolodvoru  klasificiramo i odvajamo sukladno materijalu od kojeg je izrađen. Bio otpad dajemo za kompost domaćim OPG-ovima. Plastičnu ambalažu od proizvoda kao što su pommes vrećice, plastične folije za meso i ostala ambalaža odvajamo u spremnike za plastiku.